55 spennende leiligheter med ideell beliggenhet.

Vi presenterer Fantoft Stasjon, et nytt boligprosjekt med spennende arkitektur, sentral beliggenhet og gode kvaliteter.

Trygg og tørrskodd

Å gå tørrskodd til bilen er ingen selvfølge i Bergen. Men tar du heisen ned i underetasjen finner du trygg og tørr parkering med mulighet for å lade elbil, pluss boder og sykkelparkering. På toppen av bygget finner du over 500 kvadratmeter fordelt på to takterrasser, med koselige sittegrupper, beplanting og storslått utsikt i alle himmelretninger. Takterrassen blir et godt sted å ta med seg en piknikkurv om sommeren, en kaffekopp og favorittpleddet om høsten, eller et stettglass når himmelen over Bergen eksploderer på nyttårsaften…

Finn din bolig

Sentralt og likevel landlig

Med beliggenhet like ved bybanestoppet av samme navn, er Fantoft Stasjon like urbant som landlig.

Du er syv minutter fra Brann Stadion. Et drøyt kvarter unna kafeer, butikker og folkelivet i Bergen sentrum. Stikk passet i baklommen, trill kofferten inn på Bybanen og du er på Bergen lufthavn 26 minutter senere.

Samtidig venter naturen like utenfor inngangsdøren – og det på alle kanter. Går du mot nord, kan du oppleve Tveitevannets sommerlige solnedganger. Gå mot sør, og høstløvet knaser under skoene dine gjennom skogen mot historiske Fantoft stavkirke. Rett vest ligger Storetveitmarken, et 150 mål stort friluftsområde som er et populært sted å lufte ski og akebrett på vinterstid. Og i øst, like over Bybaneskinnene, er studentenes campusområde i ferd med å gjenoppstå som park. Ikke at du egentlig trenger å gå noe sted – det kommer et stort, fint grøntområde i nærområdet. Du kan også sette deg ned på en av benkene og slå av en prat med naboen.

Finn din bolig

Mer sytalaust blir det ikke; 60 sekunder til butikken

Først og fremst skal Fantoft Stasjon være et godt sted å bo. Et lunt hjem, der du gjør alt eller ingenting, slapper av med en bok, eller inviterer gode venner på middag.

Selv om det er ti minutter til gjestene kommer, og du er tom for chili og ingefær, er det ingen grunn til å stresse. Like over gatetunet finner du en Meny-butikk som bugner av alt magen begjærer.

På gateplanet i Fantoft Stasjon er det planlagt kafé og annen næring. Hagesenter og treningssenter finner du rett rundt hjørnet, og en luftetur unna finner du Sletten senter, med alt du trenger av butikker, lege, tannlege og apotek. Mer sytalaust blir det ikke!

Se nabolagsprofil

Ditt særpreg

Kvalitet lønner seg – alltid. Derfor bruker vi leverandører som Ballingslöv, Drømmekjøkkenet, Siemens, Bosch og Boen.

Med et stort utvalg av ulike planløsninger, og størrelser på mellom 48 og 184 kvm har Fantoft Stasjon noe for de fleste. Alle leilighetene er lyse og delikate, med private balkonger. Alle de tre øverste etasjene består av eksklusive premiumsleiligheter. Noen finner du også i etasjene under.

Premiumsleilighetene får fantastiske balkonger, 1-stavs Boen-parkett, oppgraderte garderobeskap og baderomsinnredning, lekre 60×60 cm fliser på bad, vannbåren gulvvarme, heltre benkeplate og fritt fargevalg på kjøkkeninnredningen – for å nevne noe.

Meld interesse